x Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach przeglądarki.
Joico
O firmie
Joico
O firmie
Joico
Zasady ochrony prywatnośći
SKD Distribution Sp. z o.o. i JOICO POlska  („My”) dbamy o ochronę i poszanowanie prywatności użytkowników. Niniejsze zasady ochrony prywatności stanowią podstawę, na której przetwarzane są dane osobowe uzyskiwane od lub przesyłane przez użytkowników. Prosimy o uważne zapoznanie się z zasadami w celu zrozumienia naszego podejścia i praktyk związanych z danymi osobowymi oraz sposobem ich przetwarzania. 
Zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych („Ustawa”), organem kontrolującym dane jest firma SKD Distribution Sp. z o.o. z siedzibą w:
ul. Ruczaj 89
02-997 Warszawa
E-mail: kontakt@joicopolska.pl
 
Gromadzenie informacji
Możemy gromadzić i przetwarzać następujące dane dotyczące użytkowników:
1. Dane kontaktowe uzyskiwane w ramach formularzy uzupełnianych na naszej stronie internetowej www.honda.pl, w tym informacje w ramach:
• subskrypcji Newslettera;
• zamawiania broszury reklamowej;
• rezerwacji jazdy próbnej;
• rejestracji produktu lub zmiany szczegółów dotyczących właściciela pojazdu;
• zapytania o dany produkt;
• prośby o kontakt telefoniczny;
• odpowiedzi na kampanię;
• uczestnictwa w konkursie lub promocji;
• przesłania pytania lub opinii.
2. Szczegóły odwiedzin naszej strony przez użytkownika, w tym dane dotyczące ruchu sieciowego, lokalizacji i dzienników odwiedzin oraz inne dane komunikacyjne, a także informacje o wykorzystanych zasobach. 
Użytkownik może zrezygnować z opcji otrzymywania korespondencji od nas lub naszych partnerów w momencie przesłania do nas danych oraz przy każdej okazji nawiązania kontaktu z naszej strony.
Adresy IP
Możemy gromadzić informacje dotyczące komputera użytkownika, w tym jego adresu IP, systemu operacyjnego i typu przeglądarki internetowej w celach związanych z zarządzaniem stroną internetową oraz przesyłaniem danych zbiorczych do reklamodawców. Są to dane statystyczne dotyczące czynności związanych z przeglądaniem oraz wzorcami zachowań, które w żaden sposób nie umożliwiają identyfikacji użytkownika.
Pliki cookie
Na naszej stronie internetowej są wykorzystywane pliki cookie, które umożliwiają odróżnienie użytkownika od innych. Dzięki temu możemy ułatwić obsługę naszego serwisu podczas przeglądania, a także usprawnić jego funkcjonowanie. Szczegółowe informacje na temat używanych przez nas plików cookie oraz ich zastosowania można znaleźć w sekcji poświęconej plikom cookie. Jeśli chcesz wyłączyć obsługę plików cookie, zapoznaj się z zasobami pomocy swojej przeglądarki.
Miejsce przechowywania danych osobowych
Gromadzone przez nas dane mogą być przesyłane i przechowywane poza Europejskim Obszarem Gospodarczym (EOG). Dane te mogą być przetwarzane przez administratora znajdującego się poza obszarem EOG, zatrudnionego przez nas lub jednego z naszych dostawców. Przesyłając dane osobowe, użytkownik wyraża zgodę na ich transfer, przechowywanie lub przetwarzanie w opisany powyżej sposób. Zobowiązujemy się podjąć wszelkie niezbędne kroki w celu zapewnienia bezpieczeństwa przechowywania danych w zgodzie z niniejszymi zasadami ochrony prywatności. 
Niestety, nie jest możliwe zapewnienie całkowitego bezpieczeństwa danych przesyłanych za pośrednictwem Internetu. Choć zobowiązujemy się podjąć wszelkie działania związane z ochroną danych użytkowników, nie jesteśmy w stanie zagwarantować bezpieczeństwa informacji przesyłanych do naszej witryny — użytkownik powinien być świadomy ryzyka, które się z tym wiąże. Po uzyskaniu informacji od użytkownika zastosujemy zaawansowane procedury i funkcje bezpieczeństwa w celu zapobiegnięcia nieautoryzowanemu dostępowi do danych. 
Sposoby wykorzystania informacji
Informacje dotyczące użytkownika są wykorzystywane następująco:
• Na potrzeby zapewnienia najlepszego sposobu prezentowania zawartości naszej witryny z perspektywy użytkownika oraz jego komputera;
• Na potrzeby dostarczenia informacji na temat naszych produktów, usług, ofert lub rozwiązań technicznych na żądanie użytkownika lub z własnej inicjatywy, po wcześniejszym uzyskaniu zgody użytkownika na ich przesyłanie;
• Na potrzeby kontaktu w związku z opiniami na temat naszych produktów i usług, które mogą zostać wykorzystane do działań marketingowych oraz badań i analiz, po wcześniejszym uzyskaniu zgody użytkownika.
Możemy także wykorzystywać dane osobowe lub udostępniać je wybranym podmiotom w celu dostarczania informacji na temat dóbr i usług, które mogą interesować użytkownika. W tym celu my lub wspomniane podmioty mogą skontaktować się z użytkownikiem za pośrednictwem poczty lub telefonicznie. 
Kontakt drogą elektroniczną będzie nawiązywany wyłącznie po wcześniejszym uzyskaniu zgody użytkownika.
Opcje wyboru
Użytkownik będzie mógł skorzystać lub zrezygnować z opcji wykorzystywania jego danych w sposób opisany powyżej w chwili ich przesyłania. 
Przykład: podczas zamawiania broszury reklamowej i podawania danych osobowych można wybrać opcję nieotrzymywania jakichkolwiek informacji od firmy Honda lub jej partnerów lub poinformować nas o najbardziej optymalnym sposobie kontaktu w celu przekazania interesujących użytkownika informacji.
Jeśli nie chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane w sposób opisany powyżej lub udostępniane innym podmiotom do celów marketingowych, zaznacz odpowiednie pole wyboru w formularzu, za pomocą którego gromadzimy Twoje dane. 
 
Wróć
Zapisz się do naszego newslettera i otrzymuj powiadomienia o nowościach i promocjach!